uvařila 11. 12. 2009 20:17
čokohmota
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 12. 2009 20:17
čokohmota
vejce, cukr, kakao, mouka hladká, solamyl, mouka, smetana ke šlehání, cukr, kakao, cukr moučkový, mléko sušené, olej, med, tresť mandlová sladká, voda, potravinářské barvivo, čokoláda na vaření, med, rum
Mouka je při zahušťování omáček zbytečná, říká šéfkuchař Petr Hajný, který nově učí lidi vařit v online kurzech
Jak zužitkovat staré rohlíky: Zapečené s klobásou, nebo s vejci a sýrem jsou vynikající levnou večeří pro celou rodinu
Pečeme s Ivou: Sladké rohlíčky s peřinkově měkkou střídou budou díky jednomu kroku navíc extra nadýchané