uvařila 17. 10. 2010 10:02
autorem nejsem já, ale autorka receptu, foto je z jejích http://www.pilarina.mistecko.cz
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 10. 2010 10:02
autorem nejsem já, ale autorka receptu, foto je z jejích http://www.pilarina.mistecko.cz
mouka hladká, cukr moučkový, máslo, prášek do pečiva, vejce, ořechy mleté, cukr moučkový, kakao, máslo, cukr moučkový, žloutek, káva zrnková, povidla švestková, čokoláda
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích
Retro vaření s Kristinou: Upečte si jednoduchý sýrový koláč podle receptu z roku 1939!