uvařila 30. 5. 2012 16:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 5. 2012 16:06
salám točený, cibule, okurky sterilované, feferonka, lák okurkový, hořčice plnotučná, tatarská omáčka, olej, ocet, kečup ostrý, omáčka worcesterová, cukr moučkový, pepř mletý, sůl
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky