uvařil 17. 1. 2013 16:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 1. 2013 16:30
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva, vejce, cukr, mouka, olej, voda, prášek do pečiva, mléko, mouka polohrubá, tyčinka ledové kaštany, cukr krystal, pudink čokoládový, tuk ztužený, máslo, mléko sušené, cukr moučkový, olej, sirup pšeničný, voda, aroma, potravinářské barvivo, marmeláda rybízová, banán, white icing hmota
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Retro okénko: Legendární krakovský sýrový salát je vynikající na chlebíčky i jako samotný pokrm. Příprava je navíc snadná
Prvomájový sirup z květů třešní je možná lepší než polibek. Jeho příprava je navíc snadná