uvařila 19. 9. 2010 07:57
SEŘÍZNUTO DO POŽADOVANÉHO TVARU, KLIDNĚ MŮŽETE KRPUS I OTOČIT A UDĚLAT TŘEBA JAKO KORZET :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 9. 2010 07:57
SEŘÍZNUTO DO POŽADOVANÉHO TVARU, KLIDNĚ MŮŽETE KRPUS I OTOČIT A UDĚLAT TŘEBA JAKO KORZET :-)
vejce, cukr moučkový, mouka, ořechy mleté, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, vejce, cukr krupice, olej, mouka hladká, pudink vanilkový, mléko, cukr krupice, máslo, rum, zdobení cukrářské, rum, marcipán
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější