uvařila 6. 1. 2011 16:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 1. 2011 16:54
kuřecí stehenní řízky, cibule, vejce, nožička vepřová, okurka čerstvá, hořčice, smetana ke šlehání, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, vývar drůbeží, mouka hladká, sůl, pepř, šťáva citronová, máslo, olej, kapie
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Čerstvé bylinky na podzim? Vysejte petrželku, kopr či kerblík, nejsou nijak náročné na půdu, ani na péči, a skvěle doplní saláty
Průvodce pitným režimem dětí: Co mohou pít a co ne od narození do 5 let?