uvařil 29. 5. 2010 17:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 5. 2010 17:44
mouka polohrubá, sůl, prášek do pečiva, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, vejce, mléko, vejce, cukr, cukr vanilkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, marmeláda meruňková, rebarbora, cukr, skořice mletá
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima