uvařil 23. 8. 2017 14:34
rutina přípravy bramboráku :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 8. 2017 14:34
rutina přípravy bramboráku :-)
uvařil 23. 8. 2017 14:34
pořádně promíchat.
uvařil 23. 8. 2017 14:34
mám raději malé bramboráčky je to hezčí na oko a tím taky chutná :-)
uvařil 23. 8. 2017 14:34
ingredience pohromadě.
uvařil 23. 8. 2017 14:34
zesklovatět cibuli a papriku asi takto.
uvařil 23. 8. 2017 14:34
přidat maso a zprudka usmahnout.
uvařil 23. 8. 2017 14:34
asi tak :-) a stáhneme na menší hořák okořeníme a dusíme..
uvařil 23. 8. 2017 14:34
měkké maso a hustá šťáva musí být.
uvařil 23. 8. 2017 14:34
chilli paprička, česnek utřeme(nastrouháme)
uvařil 23. 8. 2017 14:34
dáme k masu a zamícháme.
uvařil 23. 8. 2017 14:34
uvařit zelí.
uvařil 23. 8. 2017 14:34
uvařené a slité zelí hodit k masu a promíchat s masem a šťávou a taky nechat prohřát.
uvařil 23. 8. 2017 14:34
hotovo a pánev najednou zkrásněla a voněla :-)
uvařil 23. 8. 2017 14:34
I na oko musí chutnat :-)
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Jídelníček podle horoskopu: Na záněty trpící Ryby by měly jíst česnek. Štíři, pozor na sladké!
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes