Rychle vanilkové rohlíčky: Těsto je hotové během chvilky, na odležení stačí půl hodiny a tvarování urychlí i forma na rohlíčky
Opilý Izidor poslouží i jako skvělé vánoční cukroví: Vláčné řezy plné čokolády a rumu luxusně vypadají a božsky chutnají
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Katerina Valigurova uvařila 15. 6. 2012 13:52 Argentinská polévka - po mém 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katerina Valigurova uvařila 15. 6. 2012 13:52 Argentinská polévka - po mém 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katerina Valigurova uvařila 15. 6. 2012 13:52 Argentinská polévka - po mém 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný
21 foto Dokonalý sulc z vepřových nožiček podle receptu Jaroslava Sapíka: Nejlepší je se salátem z červené cibule, říká šéfkuchař