uvařila 8. 5. 2014 21:08
Z odstátého těstíčka na rozehřátém oleji smažíme lívanečky,které podáváme s omáčkou a plátky jablíček
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 5. 2014 21:08
Z odstátého těstíčka na rozehřátém oleji smažíme lívanečky,které podáváme s omáčkou a plátky jablíček
uvařila 8. 5. 2014 21:07
Banány rozmačkáme,promícháme s kefírem,strouhankou,kůrou a jablkem
uvařila 8. 5. 2014 21:07
Odstraníme jadřinec,jablka nakrájíme na kostičky a polovinu dáme do kastrůlku s vodou a šťávou na 4min.povařit.Přidáme med,přesnídávku a zredukujeme hustotu
uvařila 8. 5. 2014 21:06
Část použitých surovin
uvařila 8. 5. 2014 21:06
uvařila 8. 5. 2014 21:06
uvařila 8. 5. 2014 21:06
Banánové lívanečky s jablkem a ovocnou omáčkou
Cukroví na poslední chvíli: Ukoulejte si kokosové, medovníkové nebo datlové kuličky
Kultovní Schwarzwaldský dort je inspirován německým krojem. Jak má správně vypadat?
Jak správně připravit svíčkovou na smetaně? Na královnu omáček potřebujete dobré maso, kořenovou zeleninu a trpělivost