Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Ivace64 uvařila 3. 7. 2017 20:39 Barevná zeleninová směs z paprik, rajčat, žampionů a ředkviček (à la lečo) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 3. 7. 2017 20:39 Barevná zeleninová směs z paprik, rajčat, žampionů a ředkviček (à la lečo) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 3. 7. 2017 20:39 Barevná zeleninová směs z paprik, rajčat, žampionů a ředkviček (à la lečo) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu