Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Kapří kost i zrnko čočky. Udusit se můžete rychle. První pomoc je přitom snadná, když víte, jak ji provést
Vánoční otevírací doba obchodů: Kde nakoupíte na Štědrý den či svátky a na co si dát pozor na Silvestra a Nový rok
mika59 uvařila 28. 10. 2018 15:28 Barevné hrnkové knedlíky s dušenými kedlubnami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 4. 2015 15:09 Barevné hrnkové knedlíky s dušenými kedlubnami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 4. 2015 14:45 Barevné hrnkové knedlíky s dušenými kedlubnami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RECEPT: Cukrář Josef Maršálek prozradil fígl, jak na to, aby vánočka zůstala déle vláčná. Trik je v jedné surovině