Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Ivana79 uvařila 10. 2. 2013 10:47 Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 18. 1. 2013 13:31 Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Institut kompliment uvařil 10. 12. 2009 10:08 Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Institut kompliment uvařil 10. 12. 2009 10:08 Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!