Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
Vynikající velikonoční nádivka podle receptu šéfkuchaře Marka: Chybět v ní nesmějí hlavně jarní bylinky
Miquel uvařil 30. 1. 2019 09:41 Bazalkové tiramisu s jahodovým coulis 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 23. 10. 2014 13:33 Bazalkové tiramisu s jahodovým coulis 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 15. 10. 2014 13:22 Bazalkové tiramisu s jahodovým coulis 0 0 Zobrazit detail suroviny Okomentovat
Miquel uvařil 15. 10. 2014 13:22 Bazalkové tiramisu s jahodovým coulis 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hermelínová pomazánka na topinky: Pikantní varianta na osmaženém chlebu potřeném česnekem má luxusní chuť
Lasagne z jedné pánve jsou hitem internetu: Nepotřebujete na ně bešamel, přitom báječně chutnají a hotové jsou do půl hodiny
Jak se slavil MDŽ za socialismu: Poukázka od ROH za 50 Kčs, karafiát, chlebíčky a bonboniéra nikdy nesměly chybět