Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
zizala uvařila 23. 4. 2020 06:41 Berounské koláče - staročeské 0 0 Zobrazit detail spodní maková náplň Okomentovat
zizala uvařila 23. 4. 2020 06:41 Berounské koláče - staročeské 0 0 Zobrazit detail Spodek upečeného koláče Okomentovat
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Čočková polévka se zelím: Nesmí v ní chybět aromatická majoránka, uzená klobáska a zakysaná smetana, příprava je snadná