Buchty po ránu: Vlčnovské vdolečky podle Josefa Maršálka voní rumem a s povidly a tvarohem chutnají božsky
Otestovali jsme jednoduchý domácí trik, jak se zbavit samolepek z nádobí: Obyčejná izolepa dokáže zázraky
Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Kaczik uvařila 3. 3. 2015 12:00 Bezlepkové halušky s brynzou a kysaným zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 3. 3. 2015 12:00 Bezlepkové halušky s brynzou a kysaným zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 3. 3. 2015 12:00 Bezlepkové halušky s brynzou a kysaným zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Připadám si jako přežraný hroznýš, říkal Karel Čapek po obědě v české hospodě. Jeho oblíbeným jídlem byly palačinky se špenátem