uvařila 9. 8. 2010 22:48
obr.7 - růžička z blendované hmoty
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 8. 2010 22:48
obr.7 - růžička z blendované hmoty
uvařila 9. 8. 2010 22:47
obr.6b - hotový kousek, tenké v tomto případě cca 2mm
uvařila 9. 8. 2010 22:47
obr.6a - hotový kousek, tenké v tomto případě cca 2mm
uvařila 9. 8. 2010 22:46
obr.5 - přes pečicí papír vyválíme do tenké vrstvy, jednotlivé válečky se spolu spojí a podle tahu válečku se tvary deformuji a protahují a prolínají...každý je originál.
uvařila 9. 8. 2010 22:45
obr.4b- můžeme rukou dotvarovat do tvaru kostičky, aby do sebe lépe zapadalo, ale můžeme nechat i šišaté a případné vzniklé mezery při rozválení doplnit kuličkou hmoty v barvě dle
uvařila 9. 8. 2010 22:45
obr.4a- můžeme rukou dotvarovat do tvaru kostičky, aby do sebe lépe zapadalo, ale můžeme nechat i šišaté a případné vzniklé mezery při rozválení doplnit kuličkou hmoty v barvě dle
uvařila 9. 8. 2010 22:43
obr.3 - nakrájíme cca 3-4mm široké kroužky , hranolky, oválky - jak to vyjde.
uvařila 9. 8. 2010 22:43
obr.2 - vzniklý váleček obalíme ve světle hnědé hmotě silné cca 2-3mm
uvařila 9. 8. 2010 22:42
obr.1 - z tmavé hmoty uděláme tenký váleček, jako Šňůrku a obalíme jej ve světlé hmotě, silné cca 2-3mmm.
uvařila 9. 8. 2010 21:19
Medvědí česnek je typickou rostlinou časného jara. Přichystejte si z něj voňavé pesto se sýrem a ořechy
Retro cukroví: Sandokanovy oči, ledovky i burizonové hromádky byly kdysi velkými hity. Připravují se s úspěchem i dnes
Kyselé okurky milovala už egyptská královna Kleopatra. Jak připravit ty legendární Milotické?