Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Josef Lerch uvařil 10. 1. 2015 15:04 Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 10. 1. 2015 15:03 Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 10. 1. 2015 14:51 Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Bok - žebra z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ Okomentovat
6 nejlepších způsobů, jak uchovat rajčata na zimu: Dají se usušit, zamrazit, využít na protlak i fantastický domácí kečup