Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
pbarva uvařil 24. 1. 2011 12:14 Bramborové krokety se sýrem 0 0 Zobrazit detail Jako příloha malé krokety Okomentovat
pbarva uvařil 24. 1. 2011 12:14 Bramborové krokety se sýrem 0 0 Zobrazit detail Dobré chutnání Okomentovat
Krupicový svítek v mléce, to je slaďoučký dezert z krupice podle Sandtnerky. Žloutkový krém pozvedne chuť do nebeských výšin