uvařil 15. 8. 2014 19:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 8. 2014 19:39
uvařila 11. 8. 2014 22:19
A takhle to vypadá, když je hotovo. Dobrou chuť ;-)
uvařila 11. 8. 2014 22:15
A lívanečky se nemohou dočkat, až je ozdobíme
uvařila 11. 8. 2014 22:13
Brynza, kopr a smetana čekají, až se potkají :-)
uvařila 11. 8. 2014 22:12
Pomalu je smažíme na oleji
uvařila 11. 8. 2014 22:10
a tak můžeme vykrajovat lívanečky
uvařila 11. 8. 2014 22:09
Těsto v teple už krásně vykynulo,
uvařila 11. 8. 2014 22:08
Pomalu se vytváří bochník těsta
uvařila 11. 8. 2014 22:08
Suroviny v míse s kváskem, který už vykynul - před zamícháním
uvařila 11. 8. 2014 22:08
Hotové lívanečky
Kávu v létě jedině na ledu: Jak připravit zmrzlinové affogato nebo osvěžující espresso s tonikem?
Velikonoce ve Francii: Na stole nesmí chybět chřest s vajíčky a majonézovou omáčkou. Jak na to?
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé