Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
pipre uvařila 29. 9. 2015 15:06 Bramborové šneky se švestkami a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 29. 9. 2015 10:22 Bramborové šneky se švestkami a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 29. 9. 2015 10:22 Bramborové šneky se švestkami a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 29. 9. 2015 10:22 Bramborové šneky se švestkami a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pěstování bylinek na jednom stanovišti: Rozmarýn a tymián mají rádi slunečné aranžmá, v polostínu se daří majoránce nebo kerblíku
Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
11 foto Jak na skvělý český nugát podle Josefa Maršálka: Na oblíbené čokoládové bonbony vám stačí jen tři ingredience