Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
mika59 uvařila 3. 12. 2015 17:02 Bramborovo-koprové noky (šišky) se slaninou a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 12. 2015 17:02 Bramborovo-koprové noky (šišky) se slaninou a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na ty nejlepší utopence? Kouzlo spočívá v dokonale ochuceném láku, oloupaných špekáčcích a dostatečně dlouhém odležení