Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
ryshla uvařila 19. 11. 2011 18:31 Bramborový chlebík babičky Bé s improvizovanou nivovou pomazánou pana El 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ryshla uvařila 19. 11. 2011 18:31 Bramborový chlebík babičky Bé s improvizovanou nivovou pomazánou pana El 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ryshla uvařila 19. 11. 2011 18:31 Bramborový chlebík babičky Bé s improvizovanou nivovou pomazánou pana El 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Jídlo v oblacích: V luxusním Concordu se podával humr i kaviár. Dnes si při běžném letu pochutnáte třeba na kuskusu nebo špagetách
9 foto Roman Vaněk před zraky první dámy představil miniaturní kuchařky: Jsem zvědav, kdo podle nich bude vařit, smál se