Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Tereza Bebarová upekla banánovou bábovku s čokoládou: Je super jednoduchá, vláčná a neskutečně dobrá, říká herečka
magdalenka uvařil 16. 10. 2016 07:21 Bramborový guláš s klobásou a hráškem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 16. 10. 2016 07:21 Bramborový guláš s klobásou a hráškem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 16. 10. 2016 07:21 Bramborový guláš s klobásou a hráškem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 16. 10. 2016 07:21 Bramborový guláš s klobásou a hráškem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí