Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun
cathleen uvařila 28. 7. 2009 11:33 Brambory opečené s houbami a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 28. 7. 2009 11:32 Brambory opečené s houbami a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 28. 7. 2009 11:29 Brambory opečené s houbami a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí rajský protlak vydrží zavařený po celý rok. Při výrobě je klíčový výběr rajčat a pomalé redukování
Rychlé jablečné tyčinky: Listové těsto skvěle doplní jablečná přesnídávka a snadný dezert lehce zvládne i začátečník nebo děti