Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
JanaDorazinova uvařila 28. 7. 2016 14:42 Brambory s cuketou a koprem na smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 25. 7. 2016 12:50 Brambory s cuketou a koprem na smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 25. 7. 2016 12:47 Brambory s cuketou a koprem na smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 25. 7. 2016 12:47 Brambory s cuketou a koprem na smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Z Receptáře Přemka Podlahy: Česneková tinktura podle starého receptu Tibeťanů se připravuje jen ze dvou surovin
Co upéct na Dušičky? Vynikající kynuté „dušičky“ a kosti sypané mákem báječně chutnají s medem nebo marmeládou