uvařil 30. 9. 2009 20:06
před dopečením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 9. 2009 20:06
před dopečením
uvařil 30. 9. 2009 20:05
naříznutý brambor obalíme anglickou
uvařil 30. 9. 2009 20:03
uvařil 30. 9. 2009 20:03
kyška je až k upečeným bramborům
uvařil 30. 9. 2009 20:03
brambory s petrželkovým dipem
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí