Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
popoluska340 uvařila 18. 4. 2016 15:43 Brambory se zelím a slaninou pečené v sáčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 15. 2. 2016 15:14 Brambory se zelím a slaninou pečené v sáčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 15. 2. 2016 15:14 Brambory se zelím a slaninou pečené v sáčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 15. 2. 2016 15:14 Brambory se zelím a slaninou pečené v sáčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slavné omáčky: Na první pohled obyčejná vierge z rajčat a olivového oleje povýší každé jídlo na božský luxus
Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Danka a Jirka 60 min