Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun
Johanka128 uvařila 25. 2. 2018 15:41 Brambory zapečené s červenou řepou a brynzou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 25. 2. 2018 15:41 Brambory zapečené s červenou řepou a brynzou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 25. 2. 2018 15:41 Brambory zapečené s červenou řepou a brynzou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 25. 2. 2018 14:14 Brambory zapečené s červenou řepou a brynzou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jako základ pro jednohubky můžete využít nejen rohlíky, ale i chleba, Tuc sušenky, okurku a další netradiční ingredience
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance