Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Johanka128 uvařila 21. 10. 2018 12:59 Brambory zapečené s červenou řepou - pro nejmenší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 21. 10. 2018 12:59 Brambory zapečené s červenou řepou - pro nejmenší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Svatý neboli Pašijový týden začíná. Jak se říká jednotlivým dnům a jaké se s nimi pojí zvyky a tradice?