Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
sefrovka uvařila 8. 2. 2011 19:58 Brambory zapečené se špenátem II. 0 0 Zobrazit detail na talíři Okomentovat
sefrovka uvařila 8. 2. 2011 19:58 Brambory zapečené se špenátem II. 0 0 Zobrazit detail upečené, pčipravené ke konzumaci Okomentovat
Jídelníček námořníků na lodích Kryštofa Kolumba: Solené ryby, suchary tvrdé jako kámen i kaše s červy
Provensálské koření: Do směsi stačí jen pět druhů bylinek, důležité je jejich správné usušení a uložení v dobře těsnících nádobách