Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Jak se starat o angrešt na jaře? Kromě správného prořezání potřebuje i dobré přihnojování, třeba výluhem z kopřiv
Kopřivový sirup zastudena: Jarní vzpruha je nabitá vitaminy a minerály, kopřivy den louhujeme a další příprava už je snadná
Eliza uvařila 10. 9. 2013 18:31 Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 9. 2013 18:30 Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 9. 2013 18:29 Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto VIDEO: Otestovali jsme tři cenově příznivé pražské restaurace: Lákají na hlavní jídlo za 180 Kč i prvorepublikovou atmosféru
Silvestrovské koktejly pro děti: v dětském baru nesmí chybět suroviny na virgin mojito, jahodový drink nebo šmoulí koktejl