Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
tejaja uvařila 26. 2. 2012 12:53 Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 2. 2012 12:52 Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 2. 2012 12:51 Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 2. 2012 12:51 Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 26. 2. 2012 12:51 Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Nádivka místo kaviáru? Kilo kopřiv v českých supermarketech stojí skoro 700 Kč a předčí tak i drahé papriky