uvařil 24. 8. 2011 20:02
Po vychladnutí krájíme tak, aby byl řez v polovině broskví
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 8. 2011 20:02
Po vychladnutí krájíme tak, aby byl řez v polovině broskví
uvařil 24. 8. 2011 20:01
Pečeme dokud sníh nezezlátne
uvařil 24. 8. 2011 20:00
Uhladíme a dáme dopéct
uvařil 24. 8. 2011 19:58
Pěnu navrstvíme na předpečenou buchtu
uvařil 24. 8. 2011 19:57
Sníh smícháme se žloutkovou pěnou
uvařil 24. 8. 2011 19:55
Z bílků ušleháme sníh
uvařil 24. 8. 2011 19:54
Z cukru a žlotků ušleháme pěnu, do které pak přidáme zakysanou smetanu
uvařil 24. 8. 2011 19:52
Pudink rozetřeme a dáme péct
uvařil 24. 8. 2011 19:51
Vařicí pudink nalijeme ba broskve
uvařil 24. 8. 2011 19:50
brosve poklademe v řadách na těsto
uvařil 24. 8. 2011 19:48
Broskve nakrájíme na osminky
uvařil 24. 8. 2011 19:47
Těsto vyválíme na velikost plechu
uvařil 24. 8. 2011 19:47
uvařil 24. 8. 2011 19:47
Z mouky, cukru, másla a vajec uhněteme těsto
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu
Tři suroviny, které do horkovzdušné fritézy nepatří: Potíže dělá nejen sýr, ale i jedna běžná příloha
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý