Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Maja Motti uvařila 20. 3. 2015 19:12 Broučci (Včelka Mája a Beruška) 0 0 Zobrazit detail Detail obličeje Okomentovat
Maja Motti uvařila 20. 3. 2015 19:12 Broučci (Včelka Mája a Beruška) 0 0 Zobrazit detail Beruška Okomentovat
Maja Motti uvařila 20. 3. 2015 19:12 Broučci (Včelka Mája a Beruška) 0 0 Zobrazit detail Včelka Mája Okomentovat
6 foto Jednoduchá valentýnská srdíčka podle Besky z MasterChefa: Moučník z listového těsta zvládnou i začátečníci
K masopustu patří škvarky a ty domácí jsou nejlepší. Stačí mít jen správné sádlo na škvaření a kostičky nepodlévat jen vodou