Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Jikotka uvařila 21. 7. 2009 13:23 Buchta s čímkoliv 0 0 Zobrazit detail tentokrát s rybízem,který je smíchaný s kokosem Okomentovat
Letní slunovrat a jídelníček: Raci musí mít ořechový dortík a Lvi zase vyšvihnou šťavnatou krůtí roládku
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?