Jak skladovat perníčky? Měkké v plechové dóze a ty, co mají změknout, v papírové krabici s přidáním neobvyklých surovin
Rychlé vanilkové rohlíčky: Těsto je hotové během chvilky, na odležení stačí půl hodiny a tvarování urychlí i forma na rohlíčky
Opilý Izidor poslouží i jako skvělé vánoční cukroví: Vláčné řezy plné čokolády a rumu luxusně vypadají a božsky chutnají
petram uvařila 11. 2. 2014 07:09 Buchta v hrnečku pro jednoho do klasické trouby bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 11. 2. 2014 07:09 Buchta v hrnečku pro jednoho do klasické trouby bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 11. 2. 2014 07:09 Buchta v hrnečku pro jednoho do klasické trouby bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 11. 2. 2014 07:09 Buchta v hrnečku pro jednoho do klasické trouby bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bao buns aneb Kynuté čínské „knedlíky“ s pikantní grilovanou panenkou. Plní se až po uvaření a těsto se předtím potírá olejem