Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Taevita uvařila 22. 3. 2021 14:46 Bulgurový bezmasý pilaf (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Taevita uvařila 22. 3. 2021 03:02 Bulgurový bezmasý pilaf (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Taevita uvařila 22. 3. 2021 03:02 Bulgurový bezmasý pilaf (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Karel Gott byl gurmán: Sám připravoval tatarák ochucený koňakem, za dobrou „čínou“ jezdil za Prahu a miloval vídeňský řízek s jemnou kaší
Jídelní rozmary slavných: Halle Berryová každé ráno pije „neprůstřelnou“ kávu a pochutná si na šťavnatém plátku lososa
Vláčná a křupavá pizza jako z pizzerie: Připravit těsto je snadné i pro kuchařského začátečníka, při pečení je nejdůležitější správná teplota