Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
První republika s Kristinou: Nadýchaná vánočka s kandovanou citronovou kůrou chutná luxusně a vydrží dlouho vláčná
Eliza uvařila 28. 7. 2013 12:15 Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 7. 2013 12:14 Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 7. 2013 12:14 Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vynikající škvarková pomazánka třikrát jinak: Její chuť vylepší vařená vajíčka, pikantní křen, ale překvapivě i brambory
Tvarohový mazanec bez kynutí je krásně vláčný a voní rumem a citronem. Příprava je snadná a zvládne ji každý
Uvařené těstoviny ohřejete snadno bez ztráty jejich chuti i tvaru: Dokáže to i amatér, stačí pánev, trouba nebo pára