Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Vaclav Fronek uvařil 2. 4. 2010 11:29 Buši pomazánka z makrely 0 0 Zobrazit detail Příprava pomazánky Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 2. 4. 2010 11:29 Buši pomazánka z makrely 0 0 Zobrazit detail Chlebíčky Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 2. 4. 2010 11:29 Buši pomazánka z makrely 0 0 Zobrazit detail Buši pomazánka Okomentovat