Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
Vaclav Fronek uvařil 23. 4. 2012 06:07 BUŠI tvarohový makovec 0 0 Zobrazit detail BUŠI tvarohový makovec Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 23. 4. 2012 06:07 BUŠI tvarohový makovec 0 0 Zobrazit detail BUŠI tvarohový makovec Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Zita Kabátová „vyrostla“ na hustých polévkách, maso měla občas a milovala zadělávané drůbky