uvařila 24. 3. 2014 17:05
Příloha-tarhoňa,vařená 13 minut ve vodě s kurkumou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 3. 2014 17:05
Příloha-tarhoňa,vařená 13 minut ve vodě s kurkumou
uvařila 24. 3. 2014 17:05
Podáváme s těstovinou,nebo s vařeným bramborem
uvařila 24. 3. 2014 17:04
Na závěr přidáme česnek, vodu se škrobem a vaříme 2minuty
uvařila 24. 3. 2014 17:04
Promícháme a od pokličkou dusíme ve vlastní šťávě přibližně 20minut, dokud není zelí měkké
uvařila 24. 3. 2014 17:04
Poté přidáme rozdrobený bujón, zelí, trochu pepře
uvařila 24. 3. 2014 17:03
Po 3minutách přidáme žlázy, zasypeme paprikou, promícháme a restujeme další 3minuty, než začnou pouštět tekutinu
uvařila 24. 3. 2014 17:03
V širším kastrolu na rozehřátém oleji orestujeme společně slaninu s cibulí a kmínem
uvařila 24. 3. 2014 17:03
Rozmrazené žlázy opláchneme, rozřízneme a nakrájíme na nudličky.
uvařila 24. 3. 2014 17:02
Detail
uvařila 24. 3. 2014 17:02
uvařila 24. 3. 2014 17:02
Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí
Jarní jídelníček 50. let v Československu: Stará slepice, převařené mléko a saláty, které se nedoporučovalo mýt v potoce
Rajská omáčka, klasika české kuchyně! Vymysleli ji Italové, z naší úpravy by ale zřejmě byli na větvi
Vychutnejte si nápoj a myslete na životní prostředí. Držák na pití od Coca-Coly je papírový