uvařila 24. 3. 2014 17:05
Příloha-tarhoňa,vařená 13 minut ve vodě s kurkumou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 3. 2014 17:05
Příloha-tarhoňa,vařená 13 minut ve vodě s kurkumou
uvařila 24. 3. 2014 17:05
Podáváme s těstovinou,nebo s vařeným bramborem
uvařila 24. 3. 2014 17:04
Na závěr přidáme česnek, vodu se škrobem a vaříme 2minuty
uvařila 24. 3. 2014 17:04
Promícháme a od pokličkou dusíme ve vlastní šťávě přibližně 20minut, dokud není zelí měkké
uvařila 24. 3. 2014 17:04
Poté přidáme rozdrobený bujón, zelí, trochu pepře
uvařila 24. 3. 2014 17:03
Po 3minutách přidáme žlázy, zasypeme paprikou, promícháme a restujeme další 3minuty, než začnou pouštět tekutinu
uvařila 24. 3. 2014 17:03
V širším kastrolu na rozehřátém oleji orestujeme společně slaninu s cibulí a kmínem
uvařila 24. 3. 2014 17:03
Rozmrazené žlázy opláchneme, rozřízneme a nakrájíme na nudličky.
uvařila 24. 3. 2014 17:02
Detail
uvařila 24. 3. 2014 17:02
uvařila 24. 3. 2014 17:02
Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Jak vybrat ten nejlepší mlýnek na maso, kolik za něj zaplatíte a proč byste ho vlastně měli chtít
Pepper X je oficiálně nejpálivější chilli papričkou na světě. Jalapeño je vedle ní jídlo pro děti
Jídelní rozmary slavných: Albert Einstein dokázal najednou spořádat kila jahod a miloval čočkovou polévku s klobásou