uvařila 27. 7. 2011 20:10
detail hotového pokrmu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 7. 2011 20:10
detail hotového pokrmu
uvařila 26. 7. 2011 23:55
do podušené fazolkové směsi vmícháme ve vodě rozmíchaný"fix"přidáme vývar,předvařené knedlíčky a 10minut za promíchávání povaříme
uvařila 26. 7. 2011 23:53
z masové směsi utvoříme 19ks knedlíčků a dáme na 5minut do vroucí vody povařit
uvařila 26. 7. 2011 23:52
na slanině,cibuli a česneku bez podlití dusíme 15minut pod pokličkou fazolky
uvařila 26. 7. 2011 23:51
připravíme si všechny suroviny jak je uvedeno v postupu
uvařila 26. 7. 2011 23:50
Bylinkoví"pinpongáčci"v zelených fazolkách
uvařila 26. 7. 2011 23:50
uvařila 26. 7. 2011 23:50
část použitých surovin
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělou, sametovou kaši (nejen) z brambor
Česká superpotravina jménem mák: Obsahuje víc vápníku než mléko a pomáhá hubnout
Čertova omáčka s rýží: Pikantnímu jídlu dodají ostrý říz feferonky a kvalitní uzenina je zárukou dokonale vyvážené chuti