uvařila 25. 7. 2013 19:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 7. 2013 19:00
uvařila 12. 4. 2013 19:29
Pořádně utáhneme do folie a dáme na 1-2 dny odležet do ledničky.
uvařila 12. 4. 2013 19:29
Takto překryté ještě opatrně prsty utlačíme a přiklopíme druhou polovinu sýra.
uvařila 12. 4. 2013 19:28
Zbytek náplně si vezmeme mezi navlhčené prsty,vytvarujeme placičku a tou hrozny překryjeme.
uvařila 12. 4. 2013 19:28
Do vydlabané půlky sýra opatrně upěchujeme polovinu náplně a poklademe hrozny nakrájenými na plátky.
uvařila 12. 4. 2013 19:28
Pro zjemnění ještě přidáme lučinu a vše umícháme.
uvařila 12. 4. 2013 19:27
K vydlabanému vnitřku přidáme vidličkou rozmačkanou nivu a utřeme.
uvařila 12. 4. 2013 19:26
Z jedné polviny opatrně vydlabeme vnitřek ve vodě namočenou lžičkou.
uvařila 12. 4. 2013 19:26
Sýr podélně rozkrojíme.Jde to líp.když nůž namočíme ve studené vodě.
uvařila 12. 4. 2013 19:25
Použité suroviny
uvařila 12. 4. 2013 19:22
Camembert plněný nivou a hroznovým vínem
uvařila 12. 4. 2013 19:22
Camembert plněný nivou a hroznovým vínem
uvařila 12. 4. 2013 19:22
Camembert plněný nivou a hroznovým vínem
10 nejlepších jídel z mrkve: Dáte si mrkvové řezy, pomazánku nebo babiččiny buchty mrkvánky?
Jak na skvělé česnekové máslo? Hodí se na bagetu, těstoviny i k masu a můžeme je i zamrazit
Souboj na talíři završil fantastický houbový guláš pod taktovkou Jana Punčocháře. Jak tohle levné jídlo připravit dokonale?