Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Eliza uvařila 9. 9. 2013 21:46 Cannelloni s drůbežím masem v rajčatech, gratinované parmazánovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 9. 9. 2013 21:45 Cannelloni s drůbežím masem v rajčatech, gratinované parmazánovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 9. 9. 2013 21:45 Cannelloni s drůbežím masem v rajčatech, gratinované parmazánovým bešamelem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Vrstvený letní salát je ideální oběd do práce i na výlet. S tuňákem a vajíčky chutná skvěle
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá