Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
tejaja uvařila 24. 5. 2015 19:05 Celerovo - čočková polévka s vločkovými haluškami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 24. 5. 2015 19:04 Celerovo - čočková polévka s vločkovými haluškami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 24. 5. 2015 19:04 Celerovo - čočková polévka s vločkovými haluškami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 24. 5. 2015 19:04 Celerovo - čočková polévka s vločkovými haluškami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 24. 5. 2015 19:04 Celerovo - čočková polévka s vločkovými haluškami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Úroda kanadských borůvek se blíží. Svědčí jim kyselejší půda a zálivka dešťovou vodou, před škůdci je ochrání síť
Vepřové nožičky jsou delikatesa, o kterou bývá na zabijačce rvačka. Předvařené a dokřupava upečené chutnají fantasticky