Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Bibinka uvařila 23. 8. 2009 10:35 Celerovo-hlívová polévka 0 0 Zobrazit detail ingredience... Okomentovat
Bibinka uvařila 23. 8. 2009 10:35 Celerovo-hlívová polévka 0 0 Zobrazit detail Celerovo-hlívová polévka Okomentovat
14 foto Josef Maršálek upekl výjimečný španělský chléb vonící olivami: U nás doma ho děláme velmi často, přiznal cukrář
Snídaně podle horoskopu: Panny potřebují vaječnou omeletu se zeleninou, Býky nejlépe nastartuje dobrý toast