Staročeské kraple neboli pokroutky: Křehké smažené pečivo efektně vypadá a doslova se rozplývá na jazyku, příprava je snadná
Tanicka uvařila 15. 12. 2013 10:06 Celerový krém s estragonem a dýňovými semínky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tanicka uvařila 15. 12. 2013 10:06 Celerový krém s estragonem a dýňovými semínky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tanicka uvařila 15. 12. 2013 10:06 Celerový krém s estragonem a dýňovými semínky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nadýchaná bublanina s drobenkou podle cukráře Josefa Maršálka. Aby bylo těsto vláčné, prospěje mu podmáslí
Univerzální rebarborová omáčka: Vanilka skvěle doplní sladkokyselou pikantní chuť. Ozvláštní nejen grilované maso nebo sýr, ale i zmrzlinu