Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Zdenka +++ uvařila 2. 11. 2012 17:19 Celozrnná buchta na menším plechu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenka +++ uvařila 2. 11. 2012 17:18 Celozrnná buchta na menším plechu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenka +++ uvařila 2. 11. 2012 17:18 Celozrnná buchta na menším plechu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenka +++ uvařila 2. 11. 2012 17:18 Celozrnná buchta na menším plechu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Strava starověkých Řeků se nelišila od té dnešní středomořské. Prim hrály olivy, ryby a víno, dezerty se připravovaly i z fazolí
Jak na kynuté skořicové šneky: Nadýchané pečivo, které provoní byt a mizí ze stolu rychleji než vychladne
25 foto Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“