Poctivá uzená polévka: Uzená vepřová žebra je třeba dostatečně dlouho vařit a nesolit, další rozměr chuti dodá zelenina
Upečeme to, co mají naši diváci nejraději, říká Tereza Bebarová o nové řadě Buchet po ránu a slibuje i zlepšováky
Zamilované valentýnské menu podle horoskopu: Beran potřebuje pořádný steak, Panny sladké koláčky a Rak šťavnatý řízek
fortunafortuna uvařil 6. 2. 2025 21:25 Celozrnné špagety s omáčkou z červené řepy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Staročeská couračka: Vydatná polévka se zelím a bramborami voní osmaženou slaninou a jemná je díky jedné přísadě
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes
Dokonalé bramborové krokety: Aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé, musí se hlavně správně smažit